Fatime Impex SRL  1993-ban alakúlt, magántulajdonú romániai cég, élelmiszerek és nem élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik.

Fő profilunk az ásványviz forgalmazása, mi vagyunk Romániába a Vitaqua és Vitale ásványvizek forgalmazói. De emelett forgalmazzuk a Peridot szénsavmentes ásványvizet ami a lúgossága miatt érdekes vizunk. De az ásványvizek mellett még számos más termékunk is van, mint például: diabetikus termékek (csokoládé, nápolyi, keksz), cukorkák, reggeliző pelyhek, kekszek, gyümölcsszörpök, zselés édességek, puffasztott termékek stb. Vannak olyan termékeink amik nem esnek az élelmiszer kategoriába, ilyenek a vödrök, lavrok és a folyékony mosószerek.

Ásványvizeinkkel több megyébe is jelen vagyunk, mint például: Bihar, Arad, Temes és Hargita. De szándékunkba áll terjeszkedni más megyékbe is.

Partnereink közzé tartoznak helyi kisebb üzletláncok, nagykereskedések és több nagy üzletlánccal dolgozunk, mint a Selgros, Profi, Real, Auchan, Metro stb, de ugyanakkor helyileg kiszolgáljuk a kisebb üzleteket is.

Raktárunk Nagyváradon van, ahol nagy mennyiségű árút képekesek vagyunk raktározni. A disztribuciót legnagyobb részt saját autóinkkal végezzük, cégünk rendelkezik 3,5 tonna feletti kamionnal, 3,5 tonna alatti furgonokkal (a helyi kiszállitásra) és targoncával az árú manipulálásához.